Achtertuin Tuil
thumb Achtertuin Tuil thumb Achtertuin Tuil thumb Achtertuin Tuil thumb Achtertuin Tuil

Achtertuin Tuil

Het ontwerp van deze achtertuin staat in het teken van meer groen en kleurrijke beplanting. Er is gekozen voor een pergola over de hele breedte van de tuin. Deze zorgt voor hoogte en verdeelt de tuin in twee verschillende ruimtes. Vanuit de serre is er zicht op een border met kleurrijke beplanting. Daarnaast is er voldoende open ruimte in de tuin gecreĆ«erd door het gazon dat doorgetrokken is naar de zijkant van de serre. De tuin oogt hierdoor ook aan de zijkant ruimtelijk. Achter in de tuin is een fijne zitplek gerealiseerd waar volop genoten kan worden van de avondzon. 
Tijdens het ontwerpproces kregen de bewoners vooraf al een heel goed beeld van de toekomstige tuin. De achtertuin is in de zomer van 2019 gerealiseerd en in het najaar is de achtertuin volledig ingeplant volgens het beplantingsplan. De aanleg van de zij- en voortuin zullen later volgen.

Locatie: Tuil
Ontwerp en aanleg: 2019