Vicki Brownhuis
thumb Vicki Brownhuis thumb Vicki Brownhuis thumb Vicki Brownhuis thumb Vicki Brownhuis thumb Vicki Brownhuis thumb Vicki Brownhuis

Vicki Brownhuis

Het Vicki Brownhuis in Den Bosch is een inloophuis voor volwassenen en kinderen met kanker en hun naasten. Na de verhuizing in november 2015 naar de Aartshertogenlaan is de inrichting van de buitenruimte aan de beurt. Deze bestaat uit een ruime entree met veel bestrating en een meer besloten zitgedeelte. Door een hekwerk te verwijderen en de haag door te laten lopen naar het gebouw wordt duidelijker waar de ingang is. Laagblijvende wintergroene vaste planten onder de bomen zorgen voor een jaarrond groen beeld. Het zitgedeelte aan de zijkant van het gebouw wordt bestraat met grote betontegels. Deze geven goed de mogelijkheid om te variĆ«ren met de plantvakken en deze speels aan te leggen. De ontstane vakken worden ingericht met bloeiende vaste planten. Bij een mogelijke vergroting van de tuin (verplaatsen van het hekwerk naar de erfscheiding) is de aansluiting met tegels en beplanting gemakkelijk te realiseren. 
In het voorjaar van 2016 zal de inrichting van de buitenruimte uitgevoerd gaan worden.

Locatie: Den Bosch
Jaar: 2016