Ontwerp van landschap en openbare ruimte


Ontwerpen in dorp, stad en landschap

KOMland werkt naast het ontwerpen van tuinen ook aan projecten in dorp, stad en landschap, zoals het inrichten van groene (school)pleinen, straten en parken en landschappelijke (erf)beplantingen.

Samen met opdrachtgever en/of gebruikers ga ik op zoek naar een functionele, creatieve en duurzame inrichting voor een succesvolle openbare ruimte. 

Bij grootschalige projecten in dorp, stad en landschap, zoals bijvoorbeeld het maken van gebiedsvisies, landschapsplannen, dorpsvernieuwingen en groen- en beheerplannen werk ik samen met professionals met ervaring in andere disciplines zoals ecologie, stedenbouw of hydrologie. Daarnaast werk ik ook graag in teamverband met andere landschapsontwerpers of -architecten.


Werkwijze

Tijdens een eerste kennismaking worden de wensen en idee├źn van de opdrachtgever en/of gebruiker besproken. Op basis hiervan wordt een offerte met duidelijke omschrijving en tijdsplanning opgesteld.Tijdens de uitvoering van de opdracht wordt duidelijk gecommuniceerd met de opdrachtgever en/of gebruiker en kan er waar nodig is bijgestuurd worden. Door middel van een heldere uitleg en een aansprekende rapportage wordt het uiteindelijke werk gepresenteerd.

Kijk hier voor landschappelijke projecten of projecten in de openbare ruimte. Als u meer informatie wilt of vragen heeft, neemt u dan gerust contact op.

Op al het werk van KOMland zijn de algemene voorwaarden van KOMland van toepassing. De inhoud van deze voorwaarden en de toepassing ervan zijn op te vragen bij KOMland.