Tuinontwerp & advies


Tuinontwerp op maat

Een goed tuinontwerp vormt de basis voor uw droomtuin. Een tuin waarin u volop kunt genieten en tot rust kunt komen. Een tuinontwerp van KOMland wordt gekenmerkt door heldere vormen en lijnen met veel aandacht voor duurzame materialen en een natuurlijk aandoende beplanting. Bij het maken van het ontwerp wordt rekening gehouden met uw wensen en idee├źn, de architectuur van uw woning en de (landschappelijke) ligging van uw woning. Nadat het ontwerp is gerealiseerd (door u zelf of door een hovenier) heeft u een bijzondere en natuurlijke tuin die bij u past. 
Voor de gehanteerde werkwijze kunt u hier meer informatie vinden.


Tuinadvies

Bent u niet helemaal tevreden over uw huidige tuin, maar weet u niet hoe u dit kunt veranderen? Heeft u vragen over het onderhoud van uw tuin of over de beplanting? Dan is tuinadvies misschien iets voor u. Ik kom graag langs om uw vragen te beantwoorden en u op weg te helpen. U kunt daarna zelf snel verder aan de slag met uw tuin! Tuinadvies vindt plaats op basis van een uurtarief.
Als u meer informatie wilt of vragen heeft, neemt u dan gerust contact op.

Een aantal referenties

Moderne tuin

Jolanda is een vrolijke enthousiaste ontwerpster met veel kennis en passie voor haar werk. Wij bevelen haar zeker aan. Lees verder..

Tuin met verhoogde borders

''Een geslaagde renovatie van m'n tuin begint bij een goed ontwerp!'' Lees verder..

Voortuin Geldermalsen  

Jolanda luistert goed naar wensen en komt met een mooi en verrassend plan!  Lees verder..