Contact


Jolanda Stelder
Tuindorp 29
4191 KD
Geldermalsen

t 0616232915
e info@komland.nl
Referenties

- Boerderijtuin Rossum -  

"Wij waren op zoek naar iemand die ons kon adviseren bij de inrichting van de tuin bij onze oude boerderijwoning. Daarbij vonden we het belangrijk dat de tuin goed zou passen in het landschap en bij de woning. Ook vonden we het belangrijk om onafhankelijk advies te krijgen, zonder gelijk vast te zitten aan uitvoerende partijen.Bij toeval vond ik de site van Jolanda. Wat zijn wij blij met haar advies! Jolanda heeft ruim de tijd genomen om onze wensen te inventariseren. Haar enthousiasme werkt gelijk heel aanstekelijk! Na de eerste kennismaking is zij aan het werk gegaan om twee verschillende schetsontwerpen te maken. We hadden duidelijke voorkeur voor één van de ontwerpen en die heeft zij daarna tot in detail uitgewerkt. We waren positief verrast over de details en de uitvoering van de uitwerking, zeer professioneel. Wij zouden Jolanda zeker aanraden bij alle vragen rondom uw tuinontwerp."

- Voortuin met karakter -

"Wij wilden onze voortuin helemaal veranderen maar konden er zelf niet goed uitkomen hoe of wat. In die periode kregen wij een flyer in de brievenbus van KOMland ontwerp van de buitenruimte.Wij hebben een afspraak gemaakt en kennis gemaakt met Jolanda. Het gesprek verliep gelijk heel prettig en zij heeft onze wensen aangehoord. Jolanda heeft voor ons een heel mooi ontwerp gemaakt waar wij heel blij van werden. Onze voortuin is prachtig geworden. Inmiddels heeft zij voor onze achtertuin ook een ontwerp gemaakt dat ook weer helemaal top is. Kortom, wij zijn helemaal tevreden over de goede kennis van Jolanda."

- Speelse achtertuin Tilburg -

" We kregen Jolanda’s naam door van vrienden die erg tevreden over haar waren. Het bleek een geweldige tip: wat een vakvrouw is Jolanda! Ze luistert goed naar je wensen, niet alleen wat betreft gebruik van een tuin maar zeker ook wat betreft uitvoering. Zo moest onze tuin ruimte bieden voor speelhoeken voor de kinderen, maar ook voor enigszins rustige zitplekken voor de volwassenen. We wilden een verbinding met de zijtuin én de bestaande ingang laten bestaan. En dan wilden we het plan ook nog eens verspreid over twee of drie jaar uitvoeren. Niet de makkelijkste opdracht, maar Jolanda kwam met geweldig creatieve voorstellen en uiteindelijk een prachtige uitwerking die recht deed aan al onze wensen. Ook wij zullen haar vanaf nu dus bij iedereen aanraden! "

- Bijzondere voortuin Geldermalsen -

"We wilden graag onze “voortuin” moderniseren en zodanig inrichten dat deze meer bij ons huis zou passen en beter zou aansluiten bij het “achterste” gedeelte van onze tuin. Jolanda heeft goed geluisterd naar wat we allemaal wilden. We hebben aangegeven dat wij een deel van onze bestaande beplanting wilden hergebruiken, waaronder een paar bomen, en dat wij wel van strakke lijnen houden. De tuin moest wel sfeer hebben en we wilden ook veel bloemen, en dus ook kleur. Wij zijn zeer tevreden over het ontwerp van Jolanda. Tijdens de aanleg is zij regelmatig even langs gekomen om te zien hoe het met de vordering stond. Ook de door ons ingeschakelde hovenier was hierover zeer te spreken. De tuin heeft nu de eerste zomer bijna achter de rug. In de afgelopen maanden is de tuin ‘gegroeid’ en steeds mooier geworden. Wij krijgen regelmatig complimenten van mensen die langs lopen of fietsen. Kortom: wij zijn reuze tevreden over het ontwerp van Jolanda en kunnen haar aan iedereen aanbevelen."