Schuine lijnen en veel groen
thumb Schuine lijnen en veel groen thumb Schuine lijnen en veel groen thumb Schuine lijnen en veel groen thumb Schuine lijnen en veel groen thumb Schuine lijnen en veel groen thumb Schuine lijnen en veel groen thumb Schuine lijnen en veel groen thumb Schuine lijnen en veel groen

Schuine lijnen en veel groen

De bewoners van deze tuin in Meteren wilden heel graag de al aanwezige dakplataan behouden, minder bestrating en meer planten. De al aanwezige betonnen klinkers zijn opnieuw gebruikt. Door deze om te draaien en opnieuw te straten in een moderner patroon ziet de bestrating er weer fris uit. Alleen voor het terras, dat onder de dakplataan is gesitueerd, is gekozen voor tegels (30x60 cm), vaak wat prettiger om op te zitten, maar ook om hiermee een speels patroon te kunnen maken in combinatie met het gazon. Opvallend in de achtertuin zijn de schuine lijnen, net even anders dan anders! Een pergola, met klimplanten, zal in de toekomst wat meer privacy geven.
De schuine lijnen zijn ook in de voortuin herhaald en zorgen samen met de gekozen beplanting voor een leuk speels effect. En..... een paadje in de tuin is altijd praktisch voor het werken in de tuin, maar ook om echt even tussen de planten door te kunnen lopen.

Locatie: Meteren
Ontwerp: voorjaar 2020
Aanleg: najaar 2020
Foto's: oktober 2020 & juni 2021