Tuin met uitzicht op boomgaard
thumb Tuin met uitzicht op boomgaard thumb Tuin met uitzicht op boomgaard thumb Tuin met uitzicht op boomgaard thumb Tuin met uitzicht op boomgaard thumb Tuin met uitzicht op boomgaard thumb Tuin met uitzicht op boomgaard thumb Tuin met uitzicht op boomgaard thumb Tuin met uitzicht op boomgaard thumb Tuin met uitzicht op boomgaard

Tuin met uitzicht op boomgaard

Door het realiseren van een aanbouw aan deze hoekwoning was een nieuwe inrichting van deze tuin nodig. De wensen voor deze tuin waren als volgt; behoud van de al aanwezige bomen (deze werden wel flink gesnoeid), een gazon met een aantal borders mét verschillende zitplekken en natuurlijk behoud van het uitzicht op de achterliggende boomgaard en de kerktoren. 
Er is bewust gekozen om direct vanuit de woonkeuken zicht te hebben op een border met vaste planten en grassen, de zitplek is hierdoor iets aan het zicht onttrokken én de zitplek zelf bevindt zich geheel tussen de beplanting. Inmiddels is de achtertuin volledig aangelegd en zijn de eerste vaste planten en heesters geplant. In de komende maanden zullen de voortuin en oprit nog aangelegd worden. 

Locatie: Tricht
Ontwerp: 2017
Aanleg: Zomer 2019 - voorjaar 2020
Foto's: Voorjaar 2020 & september 2021